Scouts Intakt en Scouts Sint Paulus bouwen

 

€54 600

ingezameld van de €150 000

 

Zoals jullie weten, is het al jaren onze droom om nieuwe lokalen te kunnen bouwen voor Scouts Sint-Paulus en Scouts Intakt Leuven. Gelukkig hebben Scouts Sint-Paulus en Scouts Intakt Leuven een warme familie van sympathisanten. Door jullie hulp komen onze lokalen nu écht dichtbij!

De bouwwerkgroep zet zich met veel enthousiasme verder in voor het uitwerken van de bouwplannen, de communicatie met de buurt en scouts-familie en het zoeken naar de noodzakelijke financiële middelen.

Voor de nodige fondsen kunnen we alvast rekenen op de bouwsubsidies van stad Leuven. Naast onze reserves zijn we nog op zoek naar 150 000 euro eigen middelen. Hiervan willen we 126 000 euro verzamelen via renteloze leningen en de rest via fiscaal aftrekbare giften. We zijn ervan overtuigd dat we dit bedrag voor renteloze leningen kunnen afbetalen met de jaarlijkse opbrengst uit de traditionele activiteiten, zoals wafelbak, quiz en barbecue, zonder de jaarwerking onder druk te zetten.

Deze fondsenwerving willen we in 2021 realiseren!

 

Renteloze leningen

Voor renteloze leningen vragen we een minimaal engagement van 1000 euro. We betalen het jaarlijks terug op 20 jaren en starten met afbetalen na 2 jaren, normaal vanaf 2023*.
Je kan kiezen voor een standaard Scouts-lening waarbij je vanaf 2023 tot 2040 55.5 euro per schijf van 1000 euro terugkrijgt.
Of je kan je sympathie voor scouts Sint Paulus en scouts Intakt Leuven tonen met de SymPol-lening, waarbij je 100 euro schenkt en vanaf 2023* tot 2040 50 euro per schijf van 1000 euro én een warm scoutsgevoel terugkrijgt.
Beide soorten leningen zullen contractueel afgesloten worden na de goedkeuring van de bouwaanvraag en het afbetaalplan zal starten na 2 jaren (*).
Voel je je te oud om een lening aan te gaan op 20 jaren op je eigen naam, dan kan je opteren om deze te laten terugbetalen aan je kinderen of kleinkinderen. Noem het gerust scouts-sparen.

 

Fiscaal aftrekbare giften

Giften ter ondersteuning van dit project van meer dan 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar en zijn nu al welkom via een rekeningnummer van Scouts en Gidsen Vlaanderen
(BE55 4096 5041 4144 – KREDBEBB) met vermelding van projectnummer FAG 5-408 en projectnaam BOUW LOKALEN ST PAULUS INTAKT LEUVEN.

Schrijf je in voor onze renteloze leningen of engageer je voor een gulle gift via dit formulier.

 

Alle hulp zeker welkom

Helpende handen en materiële steun zullen in de volgende fases van het project meer dan welkom zijn. Heb je verborgen bouwtalenten of voorraden bouwmaterialen, vul dan zeker dit formulier in!