WANDELINGENVERKOOP

~ WANDELINGENVERKOOP ~

November is normaalgezien wafelbak-maand maar dit jaar strooide Miss Corona roet in ons wafeldeeg. We hebben dan met leidingsploegen van Scouts Sint Paulus en Scouts Intakt Leuven de virtuele koppen bij elkaar gestoken om op zoek te gaan naar een alternatief….

Hiervoor zijn we terug gegaan naar de basics van het scout-zijn; WANDELEN! Maar niet zomaar wandelen met Google Maps of Strava in de hand….. we hebben er een scouts-twist aan gegeven 🙂  De wandelkaarten zijn opgesteld zoals de kaarten die onze leden de weg wijzen op twee- en drie-daagse.

Een unieke kans om zelf eens te ervaren hoe zo’n speciale wandelkaart nu juist in zijn werk gaat!

Geen ervaren scouts? Geen paniek! Alles wordt duidelijk uitgelegd en er is ook een noodplan ter beschikking!

HOE KRIJG IK ZO’N LEUKE WANDELROUTE? Wij hebben enkele mooie routes in de buurt van Leuven uitgestippeld en in zo’n speciale wandelkaart gegoten. Er is voor ieder wat wils, zoals jullie kunnen zien in het overzicht.

De bestellingen verlopen via onderstaande link. Elke dinsdag en vrijdag bekijken we welke bestellingen en betalingen binnen gekomen zijn en sturen we de wandelingen door via mail. Zo kunnen jullie zeker op woensdag en in het weekend genieten van een verfrissende wandeltocht!

Bestellen kan op: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScQZh2O4TpK7k…/viewform

Voor dit staaltje vakmanschap 🙂 vragen wij graag een vrije bijdrage (met 5euro als startbudget). U mag dit storten op volgend rekeningnummer BE82 9731 4171 0768 (opgelet: dit is niet het algemene scoutsrekeningnummer) met als mededeling ‘ Naam + aantal wandelingen’.

Stevige linker,Sint-Paulus & Intakt Leuven